Bir Sorum Olacaktı..!!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bir Sorum Olacaktı..!!
Arkadaşlar Windows 7 Ultimate İntel Core Duo 2 Cpu 32 Bit Yüklü Bilgisayarımda Hangi Hileler Çalışır Yardım Edermisiniz...!!
Lecont- Deneme Moderatör
- Wolfteam Oyundaki Adı : ILecontI Mesaj Sayısı : 132 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 01/02/97 Kayıt tarihi : 09/02/11 Yaş : 27 Nerden : Konya
Geri: Bir Sorum Olacaktı..!!
İŞLETİM SİSTEMİN XP Mİ?
ULTİMATE OLUP OLMADIĞI DEĞİL İŞLETİM SİSTEMİ ÖNEMLİ
ULTİMATE OLUP OLMADIĞI DEĞİL İŞLETİM SİSTEMİ ÖNEMLİ
Adam Windows 7 diyorya
DesTRoyer~- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : lFerraril Mesaj Sayısı : 159 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 8 Doğum tarihi : 16/09/92 Kayıt tarihi : 07/02/11 Yaş : 32 Nerden : Rize
İşletim Sistemim Windows 7 Çalışan Hile Varmı Adminim Veya Grafikerim..!!
Yardımcı Olurmusunuz..!!
Yardımcı Olurmusunuz..!!
Lecont- Deneme Moderatör
- Wolfteam Oyundaki Adı : ILecontI Mesaj Sayısı : 132 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 01/02/97 Kayıt tarihi : 09/02/11 Yaş : 27 Nerden : Konya
Evet Çalışan Hile Var Mı?
Lecont- Deneme Moderatör
Flood yapma lütfen!
DesTRoyer~- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : lFerraril Mesaj Sayısı : 159 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 8 Doğum tarihi : 16/09/92 Kayıt tarihi : 07/02/11 Yaş : 32 Nerden : Rize
Özür Diliyorum Siteye Çok Yavaş Bağlanıyor..!! Ne yapacağımı Bilmiyorum..! Diğer Domainleri Deniyorum Olmuyor.!!
Lecont- Deneme Moderatör
güncel hileler calisir.
uyarı 2 :yine konu dışına cıkıyorsun
//konu kilit
//konu kilit
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
[AVH]WinHackeRr demiş ki:güncel hileler calisir.
//konu kilit
OFF. BİR DE SINIR MI KOYUYOSUN
HellOfKsK35 demiş ki:[AVH]WinHackeRr demiş ki:güncel hileler calisir.
//konu kilit
OFF. BİR DE SINIR MI KOYUYOSUN
bak senin yorumun için kitli olan konuyu acip kitlemek hiç hoş değil.
ayrica kendi kategorim ve calisan hile dısındaki konuları konusuyorsunuz.Mesajın adı windows7de hileler calisirmi buna benzer.! Ukalalık'a girer bu.
//konu kilit.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
HellOfKsK35 demiş ki:YORUM ATMAM İÇİN KONUYU AÇMAYA GEREK YOK. ADMİN OLDUĞUMU UNUTUYOSUN.
iyi vermişsin kararını.Ayrıca ben shadowlord anıl ve akının verdiği sözleri uygularım.Asil admin shadowlord.
Peki madem adminsin.O zaman kategori senin.!
ProGrAmFiLeS- Moderator
Similar topics
» Destroyer bir istegim olacaktı .
» Size 2 Sorum Var :D
» 1 sorum var = Wolfteamda Rekor kaç????
» Arkadaşlar Bir sorum olacak wolfteam ile ilgili
» Size 2 Sorum Var :D
» 1 sorum var = Wolfteamda Rekor kaç????
» Arkadaşlar Bir sorum olacak wolfteam ile ilgili
1 sayfadaki 1 sayfası