Hikaye Türetme Oyunu [Eğlenmek Garanti :)]
1 sayfadaki 1 sayfası
Hikaye Türetme Oyunu [Eğlenmek Garanti :)]
Oyunu kısaca anlatıyorum ;
Beyler ben şimdi kısa bir hikaye türetcem , tam hikaye devam ederken "..." işaretiyle devamını size bırakcam yanlız komik olsun diye argo kullanabilirsiniz tabi kutsal varlıklara kaçmamak süretiyle!
Başlıyorum ;
"Ayşe bir gün sokakta ıslık çalarak ve zıplayarak yürüyormuş , aklından eski sevgilisi olan ahmet geçiyormuş tam eve varmışki karşısına ... "
Sıra sizde [ Hikayeyi ben böyle başlattım siz başka yöne çekebilirsiniz yanlız ben 2 kahraman koydum mutlaka onları kullanın ve sizde kahraman ekleyin ]
Beyler ben şimdi kısa bir hikaye türetcem , tam hikaye devam ederken "..." işaretiyle devamını size bırakcam yanlız komik olsun diye argo kullanabilirsiniz tabi kutsal varlıklara kaçmamak süretiyle!
Başlıyorum ;
"Ayşe bir gün sokakta ıslık çalarak ve zıplayarak yürüyormuş , aklından eski sevgilisi olan ahmet geçiyormuş tam eve varmışki karşısına ... "
Sıra sizde [ Hikayeyi ben böyle başlattım siz başka yöne çekebilirsiniz yanlız ben 2 kahraman koydum mutlaka onları kullanın ve sizde kahraman ekleyin ]
DesTRoyer~- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : lFerraril Mesaj Sayısı : 159 Rep Gücü : 233 Rep Puanı : 8 Doğum tarihi : 16/09/92 Kayıt tarihi : 07/02/11 Yaş : 32 Nerden : Rize
Similar topics
» En son harften Kelime Türetme.!
» Wolfteam Hikaye
» Güzel bir hikaye
» 8 Aralıkta Kurtlar Taksimde Wolfteam Hikaye İçerde!!!
» 101 Okey Oyunu
» Wolfteam Hikaye
» Güzel bir hikaye
» 8 Aralıkta Kurtlar Taksimde Wolfteam Hikaye İçerde!!!
» 101 Okey Oyunu
1 sayfadaki 1 sayfası