Oyun içinden müzik (mp3) dinleyebilmek - Resimli Anlatım
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Metin2TR’yi kurduğumuz oyun klasörüne giriyoruz. Genellikle “C:\Program Files\Metin2_Turkey\” yolunda bulunur.
BGM Klasörü içerisine oyunda dinlemek istediğimiz .mp3 uzantılı müzik dosyasını kopyalıyoruz.
Oyuna giriyoruz, “Seçenekleri” 1 numaralı işaretli yerden açıyoruz. “Sistem Seçenekleri” ni 2 numaralı işaretli yerden açıyoruz.
Metin2TR’yi kurduğumuz oyun klasörüne giriyoruz. Genellikle “C:\Program Files\Metin2_Turkey\” yolunda bulunur.
BGM Klasörü içerisine oyunda dinlemek istediğimiz .mp3 uzantılı müzik dosyasını kopyalıyoruz.
Oyuna giriyoruz, “Seçenekleri” 1 numaralı işaretli yerden açıyoruz. “Sistem Seçenekleri” ni 2 numaralı işaretli yerden açıyoruz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 numaralı işaretli yerdeki “Değiştir” e tıklıyoruz. Açılan penceredeki listeden daha önce BGM klasörüne kopyaladığımız .mp3 uzantılı dosyayı bulup, seçiyoruz (2 numaralı işaretli alan). Daha sonra 3 numaralı işaretli alandaki “Tamam”a tıklıyoruz. Pencereleri kapatıyoruz.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İyi oyunlar dilerimGeri: Oyun içinden müzik (mp3) dinleyebilmek - Resimli Anlatım
Yaptım İşe yarıyor
kankas004- Görevli Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 1270 Rep Puanı : 7 Doğum tarihi : 08/04/92 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 32 Nerden : Kuşadası
Similar topics
» Oyun Kontrolleri (Resimli Anlatım)
» WOLFTEAM OYUN İÇİ VİDEO VE RESİM ÇEKME!!![PROGRAM-RESİMLİ ANLATIM]
» Oda Kurmak (Resimli Anlatım)
» Sorunlarınızı İletmek - Resimli Anlatım
» Silah Yükseltme (Resimli Anlatım)
» WOLFTEAM OYUN İÇİ VİDEO VE RESİM ÇEKME!!![PROGRAM-RESİMLİ ANLATIM]
» Oda Kurmak (Resimli Anlatım)
» Sorunlarınızı İletmek - Resimli Anlatım
» Silah Yükseltme (Resimli Anlatım)
1 sayfadaki 1 sayfası