Çok önemli tüm üyeler ve admniler okusun
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Çok önemli tüm üyeler ve admniler okusun
fuj999 [b]isimli form üyesinden şüphe duyuyorum bir forum üyesi 12 günde repini 100 rep gücünü 156 yapar üstelik sadece mesaj yazarak hiçbir paylaşımda yapmamış üstelik forumda paylaştığım kutu bugunu çalıp kendi konusunda paylaşmış ve diğer forumlardan alıntı yapmış !
Gerisini adminler yapsın ...
Gerisini adminler yapsın ...
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
Geri: Çok önemli tüm üyeler ve admniler okusun
Kardeş Ben Alıntı Yapmadım Kendimde olan hileleri paylaştım..Hiçbir Alıntı Yok..Bende Nasıl Oldu Bilmiyorum Ama Çalıştım Yaptım..!!
Hem Paylaşım Yapmamış diyorsun hemde alıntı yapmış diyorsun.!!!
Kanıtın Varmı???
Hem Paylaşım Yapmamış diyorsun hemde alıntı yapmış diyorsun.!!!
Kanıtın Varmı???
fuj999- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 95 Rep Gücü : 244 Rep Puanı : 99 Kayıt tarihi : 25/01/11
tamam alıntı yapmadım diyorsun ama kutu çma bugu varya onu b u orumda ilk ben paylaştım ve sen benim paylaştığımın harfi harfine alıntı yapmışsın ! 2. suçlamam 12 günde rep puanını 100 nasıl yaptın ?
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
Yabancı Sitelerden Alıor Koyuor Bi Çoğu .exe li Keylogger
HeaDShoT- Kademeli Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 58 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 28/01/11
Trainer Die Verdiği Dosyanı n İçnde SAdece .exe Olması Doğalmı
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 58 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 28/01/11
adminim sende biliyorsunki kutu açma bugu benden alıntı !
2.adam 12 günde nasıl rep puanını 100 yaptı bide adam onu suçladım diye bana - rep vermiş öyle bir hakkı varmı ?
2.adam 12 günde nasıl rep puanını 100 yaptı bide adam onu suçladım diye bana - rep vermiş öyle bir hakkı varmı ?
Kardeşim Tmm Bilmiyordum Özür Dilerim Koyduğum İçin...!!!
HeaDShoT kanıtın varmı kanıtlayın hadi..!!
HeaDShoT kanıtın varmı kanıtlayın hadi..!!
fuj999- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 95 Rep Gücü : 244 Rep Puanı : 99 Kayıt tarihi : 25/01/11
Şansını Zorlama Bari İnidr Bk İçndeki Virüslere
Ya Kardeşim Anlamıyon Mu Bende Virüs Falan Bulmuyo ve Çalışıyor.!!!
fuj999- Personel Çavuşu
fuj999 seninle ilgili tüm suçlamalarımı geri çekiyorum seni rahatsız ettiğim için özür diliyorum yalnız birşey soracağım sen 12 günde nasıl repini 100 yaptın ?
Konu kilit Somut delillerle gelin lutfen
1- SAhip olduğunuz konunun linki
2-Alıntı olduğunu söylediğiniz konunun linki
Ve wolfteam Hack Bolumunde + rep almak 100 rep verir
1- SAhip olduğunuz konunun linki
2-Alıntı olduğunu söylediğiniz konunun linki
Ve wolfteam Hack Bolumunde + rep almak 100 rep verir
Yeter artık şüphe duymanız bir bok etmez yetti artık.Düzgünce delilllerle cıkın bir kerede adam yargılarken
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
fuj999- Personel Çavuşu
LastFire07 demiş ki:tamam alıntı yapmadım diyorsun ama kutu çma bugu varya onu b u orumda ilk ben paylaştım ve sen benim paylaştığımın harfi harfine alıntı yapmışsın ! 2. suçlamam 12 günde rep puanını 100 nasıl yaptın ?
al sana örnek ben 1 günde 104 rep puanı yaptım banadamı keylogger diyeceksin 1 konu actım sadece =)))
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Tşkler [AVH]WinHackeRr Abim
fuj999- Personel Çavuşu
ö.deil abi deneme gerek yok dostum
ProGrAmFiLeS- Moderator
fuj999- Personel Çavuşu
Awn Rütbene noldu xD
Similar topics
» Tüm üyeler okusun !!! (Okumayan üyeler de bunlara dahildir)
» Tüm üyeler baksın.... Çok önemli
» Affedersiniz ama tüm üyeler bir baksın ...
» BİR RİCA [HERKES OKUSUN]
» Arkadaşlar lütfen herkez okusun !
» Tüm üyeler baksın.... Çok önemli
» Affedersiniz ama tüm üyeler bir baksın ...
» BİR RİCA [HERKES OKUSUN]
» Arkadaşlar lütfen herkez okusun !
1 sayfadaki 1 sayfası