Wolfteam Lite 9.9 Sınırsız Cephane hack
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam Lite 9.9 Sınırsız Cephane hack
Wofteam hilesi acıklama
Merhaba arkadaslar wolfteam hilelerinin cogunu yabancı olarak veriyorum bundaki sebeb henüz wolfteam hilelerinin kullanımı
hakkında tam bir bilgiye sahip degilim eger iyi bir wolfteam oyuncusu iseniz yada hile kullanmıssanız wolfteam hilesi indirmis
Oldugunuz wolfteam hilesinde ne yapacagınızı mutlaka bilirsiniz suan wolfteam klasöründe hangi yere dll dosyalarını atacagını
tam bilmiyorum en kısa zamanda sizin icin daha net sekilde wolfteam hilelerini bulup türkce acıklamalı verecegiz
Googleden cevirincede tam bise anlasımıyor gibi
Örneğin
u wan sonsuz mavi kitle bombası
1. ayarlayın ve o silahı grubu seçmek ur silah olduğundan emin attıracağım
2. ur rakip o kullanmadan önce bir kitle nade onu öldürmek ve bu geçiş u ur kitle nade sonra nade almak için sırt çantasını incelemek ve u 1 / 0 yerine 0 / 1 göreceksiniz varsa.
3. Şimdi sonsuz mavi kitle Nades var
o sonsuz mermi üzerinde olmalıdır iyi ama u gibi diğer Nades için çalışıyor.
İşte Resim
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İşte Link
Arkadaşlar Çalışmassa Kusura bakmayın bende çalışıyor...
+Rep Esirgemeyin...
Merhaba arkadaslar wolfteam hilelerinin cogunu yabancı olarak veriyorum bundaki sebeb henüz wolfteam hilelerinin kullanımı
hakkında tam bir bilgiye sahip degilim eger iyi bir wolfteam oyuncusu iseniz yada hile kullanmıssanız wolfteam hilesi indirmis
Oldugunuz wolfteam hilesinde ne yapacagınızı mutlaka bilirsiniz suan wolfteam klasöründe hangi yere dll dosyalarını atacagını
tam bilmiyorum en kısa zamanda sizin icin daha net sekilde wolfteam hilelerini bulup türkce acıklamalı verecegiz
Googleden cevirincede tam bise anlasımıyor gibi
Örneğin
u wan sonsuz mavi kitle bombası
1. ayarlayın ve o silahı grubu seçmek ur silah olduğundan emin attıracağım
2. ur rakip o kullanmadan önce bir kitle nade onu öldürmek ve bu geçiş u ur kitle nade sonra nade almak için sırt çantasını incelemek ve u 1 / 0 yerine 0 / 1 göreceksiniz varsa.
3. Şimdi sonsuz mavi kitle Nades var
o sonsuz mermi üzerinde olmalıdır iyi ama u gibi diğer Nades için çalışıyor.
İşte Resim
İşte Link
Arkadaşlar Çalışmassa Kusura bakmayın bende çalışıyor...
+Rep Esirgemeyin...
fuj999- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 95 Rep Gücü : 244 Rep Puanı : 99 Kayıt tarihi : 25/01/11
Geri: Wolfteam Lite 9.9 Sınırsız Cephane hack
Hiledeki Buddy2 ve Wolflite dll rini wolfteamın içine direk attım oyunda girdi hack de açıldı Hack Starta basınca attı.
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
özellıklerı ne
BordoBereli- Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : BoRdObErEl Mesaj Sayısı : 33 Rep Gücü : 34 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/12/10
nasıl calıstırcaz
BordoBereli- Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : BoRdObErEl Mesaj Sayısı : 33 Rep Gücü : 34 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/12/10
Arkadaşım lütfen flood yapma bizde çalıştırmaya çalışıyoruz çalıştırırsak size bilgi vereceğiz.
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Çalışmıyor Yeni açtığım Hesapla 2 Gün Ban yedim :@
DarkSoldier- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 8 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/01/11
Evet bende açamadım.Demekki hack kaldırılmış.
Konu Kilit///
Konu Kilit///
DemonHunTeR- Moderator
Similar topics
» Wolfteam Sınırsız Cephane Hack
» Wolfteam Sınırsız Mermi Ve Cephane Hilesi
» WolFTeaM Yeni SINIRSIZ MERMİ ve CEPHANE HİLESİ[RESİMLİ]
» Xeffar İnjector v2 Sınırsız Cephane 2011 AeriaGamess
» KOS WOLFTEAM SINIRSIZ EMRMİ HİLESİ
» Wolfteam Sınırsız Mermi Ve Cephane Hilesi
» WolFTeaM Yeni SINIRSIZ MERMİ ve CEPHANE HİLESİ[RESİMLİ]
» Xeffar İnjector v2 Sınırsız Cephane 2011 AeriaGamess
» KOS WOLFTEAM SINIRSIZ EMRMİ HİLESİ
1 sayfadaki 1 sayfası