SARI KIRMIZI HACKLE İLGİLİ ARKADAŞLAR BAKABİLİRMSİNİZ
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM
Microsoft Windows XP 2002
Service Pack 3
Kurulu ama hacki acında gene ban yiyorum uyumluluk yapıyorum ama uyumlulukdada service pack 5 var onu işaretliyorum giriyorum Sunucu listesinde T_0 Hatasıyla oyundan atıyor bi sunucuyu seçtiğimde bu konuda yardıma ihtiyacım var bi forumda okudum d3d9.dll dosyasında apex programını devre dışı bırakabiliyormuş ama bunu yapamadım yapıcak biri varsa bana ulaşırsa sevirim veya bu konuda yardımcı olucak arkadaşlara simdiden teşekkür ederim
msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 7/24 Açıktır bekliyorum arkadaşlar yardımlarınızı .
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM
Microsoft Windows XP 2002
Service Pack 3
Kurulu ama hacki acında gene ban yiyorum uyumluluk yapıyorum ama uyumlulukdada service pack 5 var onu işaretliyorum giriyorum Sunucu listesinde T_0 Hatasıyla oyundan atıyor bi sunucuyu seçtiğimde bu konuda yardıma ihtiyacım var bi forumda okudum d3d9.dll dosyasında apex programını devre dışı bırakabiliyormuş ama bunu yapamadım yapıcak biri varsa bana ulaşırsa sevirim veya bu konuda yardımcı olucak arkadaşlara simdiden teşekkür ederim
msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 7/24 Açıktır bekliyorum arkadaşlar yardımlarınızı .
Noktoryus- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/01/11
Geri: SARI KIRMIZI HACKLE İLGİLİ ARKADAŞLAR BAKABİLİRMSİNİZ
Sorun pc de değil hackdedir...
Yenisi çıkana kadar çalışmaz...
KONU KİLİT...
Yenisi çıkana kadar çalışmaz...
KONU KİLİT...
Similar topics
» Arkadaşlar Bir sorum olacak wolfteam ile ilgili
» ßY KraLsid Soruyor: :) ArkadaşLar Sarı Kırmızı Wall Hack NE Zaman Cıkacak ?
» Sarı kırmızı wall hack denendi çalışıyor +Rep
» Sarı Kırmızı WALL HACK BAN YOK %100 XP VİSTA WİN7
» Sarı Kırmızı Wall Hack Buldu +Rep Nolur
» ßY KraLsid Soruyor: :) ArkadaşLar Sarı Kırmızı Wall Hack NE Zaman Cıkacak ?
» Sarı kırmızı wall hack denendi çalışıyor +Rep
» Sarı Kırmızı WALL HACK BAN YOK %100 XP VİSTA WİN7
» Sarı Kırmızı Wall Hack Buldu +Rep Nolur
1 sayfadaki 1 sayfası