hack yeratma programini bilen var mi ?????
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
hack yeratma programini bilen var mi ?????
ben hack yaratmak istiyorum ama program yok hagi programdan hack yaratabilirim link i koyun lutfen
kiripdoken- Birinci Sınıf Er
- Mesaj Sayısı : 32 Rep Gücü : 41 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10
Geri: hack yeratma programini bilen var mi ?????
1.si hack yaratılmaz yazılır yada yapılır. 2.si hack yazmak için çok ii programcı olmalısın yada sadece programlamayı bilmelisin. 3.sü ve en önemlisi BUNU ASLA SENİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇN YAZMADIM SADECE BİLGİLENDİRME.
dark-man- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : pccanawari Mesaj Sayısı : 53 Rep Gücü : 68 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 26/01/95 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 29 Nerden : izmir
kardeş pc program teknikyesyenleri bile böyle prog yaparken zorlanıyor hadı yaptın nasıl fıxlıcen yanı ban ve atmayı kaldırcan:Snese sen bosver:D
Cod4ever- Görevli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 44 Rep Gücü : 58 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/12/10
Cod4ever demiş ki:kardeş pc program teknikyesyenleri bile böyle prog yaparken zorlanıyor hadı yaptın nasıl fıxlıcen yanı ban ve atmayı kaldırcan:Snese sen bosver:D
Benim abim yazılım uzmanı bir ona danışacagım.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Böyle bir program dünya tarihinde yoktur
Konu kilit//
Konu kilit//
Similar topics
» BU BUGU BİLEN VAR MI??
» Wallhack Bilen varmı ?
» bu hackın adını bilen varmı
» hack yaratma programi bilen var mi ???
» hile bilen varsa paylaşsın
» Wallhack Bilen varmı ?
» bu hackın adını bilen varmı
» hack yaratma programi bilen var mi ???
» hile bilen varsa paylaşsın
1 sayfadaki 1 sayfası