SE4NX Uber Hack (40Tl) - Satış & Kurulum ve Destek
+13
fmrsword
FRL
emirhan619619
ProGrAmFiLeS
makmeden
ShadowLord
flox96
nightking98
hectormanya
roar
darkdevils
HellOfKsK35
idephis
17 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: SE4NX Uber Hack (40Tl) - Satış & Kurulum ve Destek
biz admin yönlendirdi die güvendik.
eğer dolandırıcılık olursa görüşeceğiz "idephis"
eğer dolandırıcılık olursa görüşeceğiz "idephis"
darkdevils- Kademeli Birinci Sınıf Er
özür dilerim işleri varmış açtı msn saat 7 de konuştuk ((:
YAŞANAN HİÇBİR SORUMDAN SİTEMİZ SORUMLU TUTULAMA SİTEMİZ HER ÜYE OLANIN KONU AÇABİLDİĞİ BİR SİTEDİR
ALAN VARMI ARKADAŞLAR LÜTFEN SÖYLESİN
makmeden- Acemi Er
Satışların hayırlı olsun.
NOT Olası bir kandırma durumunda panelden İPni görüyoruz moderatorler olarak kandırılınlar olursa İP adresiniz tarafından dava acılır.Ona göre üyelerimiz sizde bize güvenin olası bir durumda İP adresini size vereceğiz bir emniyet müdüründe oldugu yeri tespit edip dava acabilirsiniz.!
NOT Olası bir kandırma durumunda panelden İPni görüyoruz moderatorler olarak kandırılınlar olursa İP adresiniz tarafından dava acılır.Ona göre üyelerimiz sizde bize güvenin olası bir durumda İP adresini size vereceğiz bir emniyet müdüründe oldugu yeri tespit edip dava acabilirsiniz.!
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
ilk satışımızı gerçekleştirdik.Darddevil arkadaş ile Aktarım gerçekleşti yarın HWID i aktif olacak kendisi video ve ss lerini atar.
Teşekkürler .Bugun işlerimden dolayı pek online olamadım geldigimdde darkdevil arkadaşın işini halletim.arkadaşı telaşlandırdığım için özür dilerim gerekli acıklamayı msnden kendisine yaptım.
Teşekkürler .Bugun işlerimden dolayı pek online olamadım geldigimdde darkdevil arkadaşın işini halletim.arkadaşı telaşlandırdığım için özür dilerim gerekli acıklamayı msnden kendisine yaptım.
idephis- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 11 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/01/11
ekledim kabul et
emirhan619619- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/11
darkdevils demiş ki: floodum için özür dilerim. "HellOfKsK35" nerden güvenip hemen sabite aldın? nasıl güvendin arkadaşın falanmı?Hadi dolandırılırsak???İnşllh Sakata gelmeyiz 40 lira çok iyi bir fiyat.İnşllh Doğrudur Çok İyi Oldu bu.
İSTERSEN ALMA.
ÇOKTA TIN DOSTUM.
ARKADAŞI UZUN ZAMANDIR TANIYORUM. KONUŞTUK GEÇEN GÜN BEN DE SATMAK İSTİYORUM DEDİ
AÇTI KONUYU BNDE SABİTLEDİM
Bİ ARK. DAHA VARDI GÖRDÜN ARAŞTIRDIM DOLANDIRICI ÇIKTI ADAMI
BANLADIM MESAJINI SİLDİM.
BİR BİLDİĞİMİZ VAR HERHALDE
İSTEMİYOSAN GÜVENMİYOSAN BİR ŞEY YAPAMAM
SANA YOL VERİRİM O KADAR.
İŞİME KARIŞMA!
İSTEMİYOSAN ALAMAZSIN.
HellOfKsK35 demiş ki:darkdevils demiş ki: floodum için özür dilerim. "HellOfKsK35" nerden güvenip hemen sabite aldın? nasıl güvendin arkadaşın falanmı?Hadi dolandırılırsak???İnşllh Sakata gelmeyiz 40 lira çok iyi bir fiyat.İnşllh Doğrudur Çok İyi Oldu bu.
İSTERSEN ALMA.
ÇOKTA TIN DOSTUM.
ARKADAŞI UZUN ZAMANDIR TANIYORUM. KONUŞTUK GEÇEN GÜN BEN DE SATMAK İSTİYORUM DEDİ
AÇTI KONUYU BNDE SABİTLEDİM
Bİ ARK. DAHA VARDI GÖRDÜN ARAŞTIRDIM DOLANDIRICI ÇIKTI ADAMI
BANLADIM MESAJINI SİLDİM.
BİR BİLDİĞİMİZ VAR HERHALDE
İSTEMİYOSAN GÜVENMİYOSAN BİR ŞEY YAPAMAM
SANA YOL VERİRİM O KADAR.
İŞİME KARIŞMA!
İSTEMİYOSAN ALAMAZSIN.
Arkadaşa 1 adet wolf team sınırsız uber hack satıldı ve yaklaşık 30dakika önce HWID i onaylandı arkadaş şuanda hile ile oyunda:)
birazdan yorumunu yazar işhallah.
herkeze iyi geceler msne ekleyen herkezi kabul ettim satışlar devam ediyor.
idephis- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 11 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/01/11
idephis çok teşekkür ederim kardeşim.Bu Gün Çek Parayı Ptt den Unutma ...Güvenebilirsiniz saat gece 1 de pc me girip kurdu okuldan gelince.. s video çekicem, eklerim buraya....
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 35 Rep Gücü : 45 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 24/02/91 Kayıt tarihi : 31/12/10 Yaş : 33
Antalyada mı oturuyorsun, Eğer Antalyada isen yüz yüze görüşmek ve fazlasıyla ödeyerek almak isterim
FRL- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 14 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/11
msn gönderdim kabul edersen sevinirim . envanteri almak istiyorum sınırsız msn de konusalım
fmrsword- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 20 Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/11/10
yigit bi kaç gündür yok ortalıkta bende envanteri almak istiyorum çarımı satıp yigit nerelerdesin
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 35 Rep Gücü : 45 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 24/02/91 Kayıt tarihi : 31/12/10 Yaş : 33
abicim envanter hackın fiyatı ne kadar alıcıyım
moskolima- Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 34 Rep Gücü : 35 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/11
Resim Koy kardeşim kim inanacak sana böyle
grapher- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : BerzeLious Mesaj Sayısı : 21 Rep Gücü : 22 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 01/10/93 Kayıt tarihi : 29/07/10 Yaş : 31 Nerden : Bursa
idephis nerdeyse her gün saat 1 den 6 ya kadar msn deyim ama hiç açmıyorsun ve benim sana diyecepim çok önemli şeyler var
kmesne- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 28 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 01/02/11
msnim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kmesne- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 28 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 01/02/11
grapher demiş ki:Resim Koy kardeşim kim inanacak sana böyle
Sayın üyemiz bu durumu kanıtlamak icin 1 kac alışveriş oldu ve herkez onayladı.
Güvenmiyorsanız bu işlere karışmayın
iyi forumlar
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Winhacker bu yiğitcan arkadaşımızın yani idephisin msn açması ne zamaan olucak hangi saatlarde
kmesne- Üst Er
cevap yazın lütfen çok acil
kmesne- Üst Er
sayın üyemiz lütfen flood yapmıyalim.
İdephis'i tanımıyorum.Ama tatilde olabilir.Yada yoğun bir işi.
Biraz sabır edin en kısa zamanda ulaşacagım idephis'e
İyi forumlar
İdephis'i tanımıyorum.Ama tatilde olabilir.Yada yoğun bir işi.
Biraz sabır edin en kısa zamanda ulaşacagım idephis'e
İyi forumlar
ProGrAmFiLeS- Moderator
valla ulasın ya alcam ama ortada yok
moskolima- Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 34 Rep Gücü : 35 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/11
Konu kilitlendi Uzun Süre Cevap Alınamamasından
idephis halen satiyormu acele cevap verın alıcam turkiye is bankasi yap kredi farketmez
I3loodyWolf- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 17 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/02/11
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Wolfteam Uber Hack ve İnventory Hack Satış Kurulum Destek/Frmdzni
» SE4NX UBER , SE4NX UBER ENVANTER HACK SATIŞ ve KURULUMU
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» Rakion Kurulum
» Yöneticilerle İletişim / Destek Sistemi
» SE4NX UBER , SE4NX UBER ENVANTER HACK SATIŞ ve KURULUMU
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» Rakion Kurulum
» Yöneticilerle İletişim / Destek Sistemi
2 sayfadaki 2 sayfası