HERKESİN DİKKATİNE ÇOK ÖNEMLİ!!(Sabit lütfen)
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
HERKESİN DİKKATİNE ÇOK ÖNEMLİ!!(Sabit lütfen)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyuna kafes haritası eklendi ve bununla beraber yani patch de geldi.
Ben wallhack kullanıyordum yeni pacth'i görünce yan çarımla girdim birşey olmadı ama ondan çıkıp asıl çarıma girince ban aldığımı gördüm ve yan çarıma tekrar girmeyi denediğimde onunda banlandığını gördüm.
Daha sonra yeni bir hesap açtım ama oyuna girdikten sonra beni attı ve banlandım.Bunun sorununu bulmak için yeni bir hesap daha aldım ve bu sefer wallhack dosyasını yani d3d9.ll dosyasını wolfteam'den sildim arakadaşlar eğer sizde çarınızın ban yemesini istemiyorsanız o dosyayı wolfteam'den silin.
Admin eğer bu olay sadece bana oldu ve sizlere olmadıysa konumu silin lütfen ama bu olaya dikkat edin.
Teşekkürler.
Ben wallhack kullanıyordum yeni pacth'i görünce yan çarımla girdim birşey olmadı ama ondan çıkıp asıl çarıma girince ban aldığımı gördüm ve yan çarıma tekrar girmeyi denediğimde onunda banlandığını gördüm.
Daha sonra yeni bir hesap açtım ama oyuna girdikten sonra beni attı ve banlandım.Bunun sorununu bulmak için yeni bir hesap daha aldım ve bu sefer wallhack dosyasını yani d3d9.ll dosyasını wolfteam'den sildim arakadaşlar eğer sizde çarınızın ban yemesini istemiyorsanız o dosyayı wolfteam'den silin.
Admin eğer bu olay sadece bana oldu ve sizlere olmadıysa konumu silin lütfen ama bu olaya dikkat edin.
Teşekkürler.
07BeRQo- Ast Er
- Mesaj Sayısı : 8 Rep Gücü : 212 Rep Puanı : 200 Kayıt tarihi : 15/01/11
Geri: HERKESİN DİKKATİNE ÇOK ÖNEMLİ!!(Sabit lütfen)
Duyuruyu herkez bilmekde ve wolfteam buglar ile alakası yoktur.
//Konu kilit.
//Konu kilit.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Similar topics
» Herkesin Dikkatine // ShadowLord
» Giriş Ortadaki Yerin İçine Girmek Videolu Anlatım Kendim Çektim(Sabit Lütfen)
» WWE- İSTEK ŞARKI SÖLEYİN BEN KONU AÇAM \Konu Sabit Lütfen/
» BÜTÜN BUGLAR SERİSİ!!! [SABİT PLS]
» En büyük Silah bugu İceri gir [Sabit +rep pls]
» Giriş Ortadaki Yerin İçine Girmek Videolu Anlatım Kendim Çektim(Sabit Lütfen)
» WWE- İSTEK ŞARKI SÖLEYİN BEN KONU AÇAM \Konu Sabit Lütfen/
» BÜTÜN BUGLAR SERİSİ!!! [SABİT PLS]
» En büyük Silah bugu İceri gir [Sabit +rep pls]
1 sayfadaki 1 sayfası