İstek
+2
ShadowLord
flox96
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
İstek
Oyundan atmaya bi son verilsin artık.iyi oynıyınca adam öldürünce atıolar :x sıkıldım artık atılmaktan.
Geri: İstek
Peki nakitle eşyamı almam gerekio.Gerekiyors hangi esya? (şimdiden saolun)
Bu arada müsadenizle sitemde bu siteyi duyurmak istiyorum tanıdıklarım gelsin diye dorun olurmu?
Bu arada müsadenizle sitemde bu siteyi duyurmak istiyorum tanıdıklarım gelsin diye dorun olurmu?
Kardeş bir istegım var Wall hack a ulaşbılırmıyız
Kralbnm- Acemi Er
- Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 6 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/07/10
Ben denedım Oluyor Adnminim
kankas004- Görevli Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 1270 Rep Puanı : 7 Doğum tarihi : 08/04/92 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 32 Nerden : Kuşadası
oyundan atma sorunu kalkıyor
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 1270 Rep Puanı : 7 Doğum tarihi : 08/04/92 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 32 Nerden : Kuşadası
Hic atmıyor Beni
BU KONUDA BİR EKLENTİ YAZMAYA ÇALIŞTIM...
GEÇEN AY BAŞARILIYDI... SONRA PATCH GELDİ...KODLAR TUTMADI...
MADEM İSTEKDE BULUNDUNUZ ONUN İÇİN BİR HACK YAPARIM..
GEÇEN AY BAŞARILIYDI... SONRA PATCH GELDİ...KODLAR TUTMADI...
MADEM İSTEKDE BULUNDUNUZ ONUN İÇİN BİR HACK YAPARIM..
Admin demiş ki:Nakitle Alınan Şanslı kutlardan birinden cikiyor teker teker bakarsan
300n lık kutudan cıkıyor
MKrp- Ast İdari Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : YeLL0wPeopLe Mesaj Sayısı : 228 Rep Gücü : 1459 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 29/07/10 Nerden : Mani|SA|rıqöL 45
O kadar şans kutusu açtım bi kere güçlü kullanıcı 1 kere de gold set 1günlük çıktı gerisi boş.Bi şu eşyayı çıkaramadım.
BAna cıktı GüçLü Kullanıcı Ve büssürü item
Moderatorum sitemiz gelir sağlasın ayın uyesine falan item dağıtacam Nakitli Hediye yoolayacam
BANA LAZIM İŞTE BU SENE HİÇ NAKİT YÜKLEYEMEDİM SİLAH FİLAN AZ KALDI
SİLVER VEYA LİMİTED PLSSSSSSS
SİLVER VEYA LİMİTED PLSSSSSSS
İnşallah Kışın Belkide Nakit Hilesi Bulunur. O Zaman İstedıgımız' i alırız
1 sayfadaki 1 sayfası