OG'nin yapamadıgı işi biz burda yapıyoruz.
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
OG'nin yapamadıgı işi biz burda yapıyoruz.
Övünmek gibi olmasın ama OGler utansın arkadasımız oyuna giremiyordu.Ve desteğe mesaj atmıs geri cevap alamamış.Utanın şimdi o arkadaşımız ilk başta neyse boşver dedi ama Eğer benki destek'den sorumluysam 2ayda sürse racertin senin sorununla ilgilenirim.Başka sorun oldugu zaman bu siteye ziyaret etmeyi unutma.
Hatası wolfteam'a girememek
Oglerin yardımı yok
Ama racertin ve ben cabalıyarak yapıyoruz
Kısacası OG'ler artık cıgrından cıktı.Olsun ben burayı yinede bir oyun kurucusu ailesi gibi görüyorum.
Hatası wolfteam'a girememek
Oglerin yardımı yok
Ama racertin ve ben cabalıyarak yapıyoruz
Kısacası OG'ler artık cıgrından cıktı.Olsun ben burayı yinede bir oyun kurucusu ailesi gibi görüyorum.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: OG'nin yapamadıgı işi biz burda yapıyoruz.
evet enim de wolfteam charım çalınınca başvurdum arada 1 hafta geçti şöyle bir cevap geldi en geç 5 gün içinde bize bildirmeniz gerekrdi dio afedersiniz ama JoyGame den "adam olmaz" ...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Similar topics
» Lag var.Lag cok msler cok yüksek Cözüm burda
» Yeter Bu Kadar Kazıklanma TrWolfHack Burda Artık !!!
» HAYATIMDA BİLDİQİM BÜTÜN HACKLER BURDA !!!! DOSYA HALİNDE NO VİRÜS !!!!
» Yeter Bu Kadar Kazıklanma TrWolfHack Burda Artık !!!
» HAYATIMDA BİLDİQİM BÜTÜN HACKLER BURDA !!!! DOSYA HALİNDE NO VİRÜS !!!!
1 sayfadaki 1 sayfası