Deneme banner
+3
n3co
DemonHunTeR
JuZz
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Deneme banner
Öylesine banner denemesi yaptım
JuZz- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : apodinho Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 474 Rep Puanı : 206 Kayıt tarihi : 27/10/10 Nerden : İstanbul
Geri: Deneme banner
Güzel olmuş eline sağlık.
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Emegine saglık
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
JuZz- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : apodinho Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 474 Rep Puanı : 206 Kayıt tarihi : 27/10/10 Nerden : İstanbul
Yha ben yeni karakter görmekten nefret ettim
Klavye ve farene sağlık.... inş. wolfteam de bomba imha ederken e tusundan elin kaymaz
Klavye ve farene sağlık.... inş. wolfteam de bomba imha ederken e tusundan elin kaymaz
İyi veya Kötü olabilir ama Site için zaman harcamızsın işte emek diye buna derler
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
www.wolfteamforum.net yazan ilk banerimizi sen yap
AMA!!!!
hem www.wolfteamforum.net
hem wolfteam.forumdizini.com YAZSIN
AMA!!!!
hem www.wolfteamforum.net
hem wolfteam.forumdizini.com YAZSIN
Olur yaparım ama pazartesi uygarlık tarihi sınavı var :S
JuZz- Grafiker Takımı
Similar topics
» FORUMUMUZA DENEME BANNER!
» FORUM BANNER//
» 5 dklık bir banner denemesi
» Siteye Özel Banner Tasarımım
» Sro Deneme
» FORUM BANNER//
» 5 dklık bir banner denemesi
» Siteye Özel Banner Tasarımım
» Sro Deneme
1 sayfadaki 1 sayfası