Cam studio video cekme resimli anlatım Başka siteden aldım bu sitede ilk bende
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Cam studio video cekme resimli anlatım Başka siteden aldım bu sitede ilk bende
Arkadaşlar Ben Size Cam Studio yu Resimli şekilde Anlatıcam..Güzel Bi video Programı...Daha Önce Verilmiş Ama Verilen Konu O kadar iyi bi Konu değil...Bu Sabitlenirse Sevinirim...
Link:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=camstudio&lid=3078
resimler
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Genel duyuru Olursa herkez görürü herkez video cekicem ama nasıl diyor +repi cok görmeyin
Link:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=camstudio&lid=3078
resimler
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Genel duyuru Olursa herkez görürü herkez video cekicem ama nasıl diyor +repi cok görmeyin
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: Cam studio video cekme resimli anlatım Başka siteden aldım bu sitede ilk bende
İçerki dışı paylaşım konu kilit
JuZz- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : apodinho Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 474 Rep Puanı : 206 Kayıt tarihi : 27/10/10 Nerden : İstanbul
Geri: Cam studio video cekme resimli anlatım Başka siteden aldım bu sitede ilk bende
bug videosu cekmek istedikleri icin buraya paylastım kilit olursa bilmem
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER..
KONU SABİTLENDİ //
VE
ASIL YERİNE TAŞINDI..
KONU SABİTLENDİ //
VE
ASIL YERİNE TAŞINDI..
asil ben teşekkür ederim
ProGrAmFiLeS- Moderator
Benim video programı nedense oyunu çekerken oyun ekranının yarısını almıyor şimdi indirip deniyorum olursa + rep
Full screen ayarına al
ProGrAmFiLeS- Moderator
Sorun öyle değil bak sana yarın videoyu çeker yollarım sorun bi garip
ProGrAmFiLeS- Moderator
Similar topics
» WOLFTEAM OYUN İÇİ VİDEO VE RESİM ÇEKME!!![PROGRAM-RESİMLİ ANLATIM]
» Wolfteam Video Çekme Programları [Paylaşalım]
» Oda Kurmak (Resimli Anlatım)
» Klan Oluşturmak (Resimli Anlatım)
» Oyun Kontrolleri (Resimli Anlatım)
» Wolfteam Video Çekme Programları [Paylaşalım]
» Oda Kurmak (Resimli Anlatım)
» Klan Oluşturmak (Resimli Anlatım)
» Oyun Kontrolleri (Resimli Anlatım)
1 sayfadaki 1 sayfası