%100 işinize yarıyacak taktikler
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
%100 işinize yarıyacak taktikler
Bu taktikleri ben kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor :
1- tık sesi : bomba atın ve eğer tık sesi geliyor ise orda adam var demektir (tam s2 lik )
2- H1 bulma önce adamla konuşun misal senin kurtun ne fln sonra kükreme sesini dinleyin ve öldürün
3- En çok hoşuma gideni h2 kullanmak çünkü h2 şeffaf bir kurttur ve nerede düşman varsa rengi şeffaklıktan cıkar misal düşman duvarın arkasında tüneldeyse fln çok işinize tyarar...
4- Vahşi kurtla patlamadan önce elinizi basılı tutun 2. kez ısık dalgası olcak o zaman patlayın daha çok hasar verir....
Daha da var birazda bana kalsın 1-2 haftaya eklerim
1- tık sesi : bomba atın ve eğer tık sesi geliyor ise orda adam var demektir (tam s2 lik )
2- H1 bulma önce adamla konuşun misal senin kurtun ne fln sonra kükreme sesini dinleyin ve öldürün
3- En çok hoşuma gideni h2 kullanmak çünkü h2 şeffaf bir kurttur ve nerede düşman varsa rengi şeffaklıktan cıkar misal düşman duvarın arkasında tüneldeyse fln çok işinize tyarar...
4- Vahşi kurtla patlamadan önce elinizi basılı tutun 2. kez ısık dalgası olcak o zaman patlayın daha çok hasar verir....
Daha da var birazda bana kalsın 1-2 haftaya eklerim
En son flox96 tarafından Ptsi Ara. 06, 2010 2:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: %100 işinize yarıyacak taktikler
emegine saglık
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
1 sayfadaki 1 sayfası