isim değiştirmek istiyorum xD
+3
n3co
ShadowLord
GaMeRKiNg
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: isim değiştirmek istiyorum xD
adminim beni gene n3co yaparmısınız zahmet olmassa
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
Adminim adımı ATAhan1986 yapmak istiyorum yardımxı olsursanız sevinirim
ATAhan1986- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/01/11
mrb ben oyun ıcındekı adımı gokhan1469 yapmak ıstıyorum sebeb: oyun ıcındekı adım uzun oldugu ıcın arkadaslarım sılah gonderemıyorlar şimdiden teşekkur ederım
gokhan1469- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/01/11
gokhan
mrb ben oyun ıcındekı adımı gokhan1469 yapmak ıstıyorum sebeb: oyun ıcındekı adım uzun oldugu ıcın arkadaslarım sılah gonderemıyorlar şimdiden teşekkur ederım
demişsin burda olsa neyse ama oyunda ilk girdiginde ne ise o kalıyor sadece nakitle degiştirilebiliyor isim bu konuda yapılabilecek başka bi şey yok şu an
Bu arada burdaki nickini değiştirmek isteyen arkadaşlarda profilinize girerek kullanıcı adınızı silip yeni ismi yazarak gönder demeniz yeterlidir yetkisi olanların bunu adminlere bildirmesi yetkileri konusunda iyi olacaktır .
demişsin burda olsa neyse ama oyunda ilk girdiginde ne ise o kalıyor sadece nakitle degiştirilebiliyor isim bu konuda yapılabilecek başka bi şey yok şu an
Bu arada burdaki nickini değiştirmek isteyen arkadaşlarda profilinize girerek kullanıcı adınızı silip yeni ismi yazarak gönder demeniz yeterlidir yetkisi olanların bunu adminlere bildirmesi yetkileri konusunda iyi olacaktır .
RaCaSaMi- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 674 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/10/10
SENİN DEDİĞİN YETKİ SADECE MODERATÖRLERDE VAR. ÜYELER ADLARINI DEĞİŞTİREMİYORLAR!
Similar topics
» ismimi değiştirmek istiyorum
» İsmimi LastFire07 olarak değiştirmek istiyorum
» Şifre Değiştirmek
» İSim değişikliliği
» İSim değişikliliği
» İsmimi LastFire07 olarak değiştirmek istiyorum
» Şifre Değiştirmek
» İSim değişikliliği
» İSim değişikliliği
1 sayfadaki 1 sayfası