YENİ GELEN PATCH'DE VİRÜS MÜ VAR? ; BUG YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!!!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
YENİ GELEN PATCH'DE VİRÜS MÜ VAR? ; BUG YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!!!
Herkez bu soruyu sordu yeni gelen packda virüsmu var.
Bu bir vps oyunu oldugu icin Cogu kişi ortak ağ kullanıyor.İçinde virüs vardır ama korkmayın zararlı değildir.Sadece sizin oyunda yazdınız kelimeleri kaydediyor.Kesinlikle ama kesinlikle keylogger değildir.!!! Sadece wolfteam chat'a yazdıklarınızı.BUG yaparkende cok dikkat edelim Buga girdiginiz zaman chat'inizi kullanmayın Chatınızı kullandıgınız zaman oldugunuz yerde gözükür kısacası buga girdiğiniz zaman susturulmus gibi konusmayın bir faydam olduysa ne mutlu bna bir tşk yeter
Not:Alıntı değildir.OGler tarafından acıklanmıstır.
Bu bir vps oyunu oldugu icin Cogu kişi ortak ağ kullanıyor.İçinde virüs vardır ama korkmayın zararlı değildir.Sadece sizin oyunda yazdınız kelimeleri kaydediyor.Kesinlikle ama kesinlikle keylogger değildir.!!! Sadece wolfteam chat'a yazdıklarınızı.BUG yaparkende cok dikkat edelim Buga girdiginiz zaman chat'inizi kullanmayın Chatınızı kullandıgınız zaman oldugunuz yerde gözükür kısacası buga girdiğiniz zaman susturulmus gibi konusmayın bir faydam olduysa ne mutlu bna bir tşk yeter
Not:Alıntı değildir.OGler tarafından acıklanmıstır.
En son ProGrAmFiLeS tarafından Cuma Kas. 19, 2010 9:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: YENİ GELEN PATCH'DE VİRÜS MÜ VAR? ; BUG YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!!!
bilgilendirme için teşekürler...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Geri: YENİ GELEN PATCH'DE VİRÜS MÜ VAR? ; BUG YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!!!
önemli değil herkes bu hataya düştü sizde düşmeyin diye yazdım.
EDİT//
By HellOfKsK35 [Onurrr]
TÜRKÇEYİ DÜZGÜN KULLAN DOSTUM
EDİT//
By HellOfKsK35 [Onurrr]
TÜRKÇEYİ DÜZGÜN KULLAN DOSTUM
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Bilgilendirme için saol Sabitlendi + Repini verdim
ö.deil ... faydam olduysa ne mutlu bana
ProGrAmFiLeS- Moderator
BİRDE KONU BAŞLIKLARINI DÜZGÜN YAZIP,TÜRKÇE YAZIMLARINA DİKKAT ETSEN..
BAŞLIK EDİTLENDİ///
BAŞLIK EDİTLENDİ///
tamam bir daha olmaz. =)
ProGrAmFiLeS- Moderator
Similar topics
» Siteye gelen yasaklılık.
» Kakter seçerken bilinmesi gerekenler
» Yeni Dashboard için Yeni Bir Video Daha
» (YENİ)Se4nHax Uber HACK (YENİ)
» Dikkat Admin!!!!!!!!!!!!!
» Kakter seçerken bilinmesi gerekenler
» Yeni Dashboard için Yeni Bir Video Daha
» (YENİ)Se4nHax Uber HACK (YENİ)
» Dikkat Admin!!!!!!!!!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası