Konuya rep vermek resimli
+8
superfhf
alpcanka999
GaMeRKiNg
HackDelisi
DemonHunTeR
SiLence0fMe
ShadowLord
flox96
12 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Konuya rep vermek resimli
Adminim yardım etmişti bu konu için ama anlamayan arkadaşlarınız olur diye resimli yapıyım dedim işte rep verme :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SiLence0fMe- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : KillMeWin Mesaj Sayısı : 26 Rep Gücü : 40 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/10/10
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
HackDelisi- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : SyberDeath Mesaj Sayısı : 27 Rep Gücü : 341 Rep Puanı : 296 Kayıt tarihi : 11/11/10
Geri: Konuya rep vermek resimli
En son ßywaRRioR tarafından Ptsi Kas. 15, 2010 5:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
BAk şurda işte ----------------------------------------------------------------------------------------------------------->
DemonHunTeR- Moderator
DemonHunTeR- Moderator
arkadaşım zannedersemki rep imiz olmayınca gözükmüyor çünkü bendede yok xD
anilak96 demiş ki:arkadaşım zannedersemki rep imiz olmayınca gözükmüyor çünkü bendede yok xD
olabilir
DemonHunTeR- Moderator
ßywaRRioR demiş ki:anilak96 demiş ki:arkadaşım zannedersemki rep imiz olmayınca gözükmüyor çünkü bendede yok xD
olabilir
Evet öyle repin - deyse
Birisi +rep vermiş artık gözüküyor
DemonHunTeR- Moderator
saolasın
DemonHunTeR- Moderator
Bilmem birileri vermiş ben sizi artılıyorum güzel paylaşım yapıyor modluk görevini yerine getiriyorsun ...
Bu ara herkes adını değiştiriyor.(banada rep verdiğin için tekrar saol)
DemonHunTeR- Moderator
Paylasım için saol
alpcanka999- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 10 Rep Gücü : 13 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/10
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Forumda Konuya Rep Verme ( Teşekkür Etmek)
» +rep vermek
» Reklam Vermek Yasaktır!!
» paralı hackı olupta bedavadan vermek isteyenler içeri
» Bombalar Resimli
» +rep vermek
» Reklam Vermek Yasaktır!!
» paralı hackı olupta bedavadan vermek isteyenler içeri
» Bombalar Resimli
1 sayfadaki 2 sayfası