Wolfteam Metro Haritası Etkinlikleri
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam Metro Haritası Etkinlikleri
DenzeL'den Merhabalar !
Taksim'e mi gitmek istiyorsunuz? Önce metroda düşmanlarınızı yenmeniz gerekiyor.
Taksim haritasına yaklaşmışken, taksim haritasının başlangıcı olan Metro haritasında hafta içi hergün etkinlikler yapılacaktır. Tüm bilgiler ve detaylar forumdan verilecek, bilgiler odanın açılmasıyla birlikte forumdan yayınlanacak, Sunucu, Oda no ve şifre belirtilecektir.
Bilgileri bu başlık altında bulabilirsiniz.
Kazanan takım 1.sine verilecek ödül ise 100 Kurt Parası'dır.
21 Eylül Taksime Geçiş Etkinliğini M3TALH3AD kazanmıştır. Hediyesi 24 saat içerisinde gönderilecektir.
22 Eylül Etkinliği
Saat (16:00)
Savaş Kampı (5)
Oda Numarası (47)
Şifre (metrobüs)
Not: Oda açılması ve bilgi yayınlanması sırasında birkaç dakikalık gecikme söz konusu olabilir.
Bende Bu Maçta Olabilirim Haydi Beyler Bayanlar Yarın Ki Savaşa Herkesin Gelmesını Beklıyorum ! Bu Arada Söylemeyı Unuttum 1. Ben Olucagım Garanti Verebilirim
Taksim'e mi gitmek istiyorsunuz? Önce metroda düşmanlarınızı yenmeniz gerekiyor.
Taksim haritasına yaklaşmışken, taksim haritasının başlangıcı olan Metro haritasında hafta içi hergün etkinlikler yapılacaktır. Tüm bilgiler ve detaylar forumdan verilecek, bilgiler odanın açılmasıyla birlikte forumdan yayınlanacak, Sunucu, Oda no ve şifre belirtilecektir.
Bilgileri bu başlık altında bulabilirsiniz.
Kazanan takım 1.sine verilecek ödül ise 100 Kurt Parası'dır.
21 Eylül Taksime Geçiş Etkinliğini M3TALH3AD kazanmıştır. Hediyesi 24 saat içerisinde gönderilecektir.
22 Eylül Etkinliği
Saat (16:00)
Savaş Kampı (5)
Oda Numarası (47)
Şifre (metrobüs)
Not: Oda açılması ve bilgi yayınlanması sırasında birkaç dakikalık gecikme söz konusu olabilir.
Bende Bu Maçta Olabilirim Haydi Beyler Bayanlar Yarın Ki Savaşa Herkesin Gelmesını Beklıyorum ! Bu Arada Söylemeyı Unuttum 1. Ben Olucagım Garanti Verebilirim
En son DenzeL tarafından Çarş. Eyl. 22, 2010 1:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
DenzeL- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : BLacK4DeaTH Mesaj Sayısı : 50 Rep Gücü : 71 Rep Puanı : 5 Doğum tarihi : 06/10/93 Kayıt tarihi : 19/09/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
Similar topics
» Yarın Metro Haritası Geliyor
» Wolfteam Yılbaşı Etkinlikleri!
» WOLFTEAM’DE KURBAN BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
» Wolfteam Yeni Harita Metro Tüneli
» Wolfteam Taksim haritası Sitesi
» Wolfteam Yılbaşı Etkinlikleri!
» WOLFTEAM’DE KURBAN BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
» Wolfteam Yeni Harita Metro Tüneli
» Wolfteam Taksim haritası Sitesi
1 sayfadaki 1 sayfası