WOLFTEAM KURULUM KLAVUZU
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
WOLFTEAM KURULUM KLAVUZU
Merhaba,
Oyunumuzu kurmakta zorluk çeken oyuncularımız için bu klavuzu hazırladım. Lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz...
ADIM-1 ;
Öncelikle Wolfteam kurulum dosyasını indirdiğiniz konumdan çalıştırınız.
(örnek resimde gösterilmiştir.)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ADIM-2 ;
Wolfteam kurulum dosyasını çalıştırdığınızda karşınıza bir pencere çıkacaktır. Bu pencereden ileri butonuna tıklayınız. (Resimde gösterilmiştir.)
ADIM-3;
Wolfteam kurulum anlaşmasını okuyunuz, kabul ediniz ve ileri butonuna tıklayınız. (Resimde gösterilmiştir.)
ADIM-4;
Wolfteam'in kurulacağı dizini seçiniz. (Otomatik olarak tanımlanmış dizini değiştirmemenizi öneririm.) (Resimde gösterilmiştir.)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ADIM-5;
Wolfteam'in hedef dizinini seçtiniz, bu pencerede seçtiğiniz hedef dizin görünecektir. Hedef dizine kurulum yapmak istiyorsanız kur, dizini değiştirmek istiyorsanız geri butonunu kullanınız.
ADIM-6;
Oyun kuruluyor...
ADIM-7;
Wolfteam kurulumu sona erdi, kurulumdan çıkmak için Son butonuna tıklayınız.
ADIM-8;
Wolfteam kurulumu sırasında, Uygulamanın kısayolu masaüstüne gönderildi, "Wolfteam Turkey" kısayolunu çalıştırarak oyuna giriş yapabilirsiniz.
ADIM-9;
Wolfteam Turkey kısayolunu çalıştırdıktan sonra Softnyx yükleyicisi çıkacaktır burdan Wolfteam'i işaretleyiniz ve Yükleyici otomatik olarak güncellemeleri yükleyecektir, Yüklemenin ardından oyuna giriş yapabileceksiniz.
Keyifli Oyunlar...
Oyunumuzu kurmakta zorluk çeken oyuncularımız için bu klavuzu hazırladım. Lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz...
ADIM-1 ;
Öncelikle Wolfteam kurulum dosyasını indirdiğiniz konumdan çalıştırınız.
(örnek resimde gösterilmiştir.)
ADIM-2 ;
Wolfteam kurulum dosyasını çalıştırdığınızda karşınıza bir pencere çıkacaktır. Bu pencereden ileri butonuna tıklayınız. (Resimde gösterilmiştir.)
ADIM-3;
Wolfteam kurulum anlaşmasını okuyunuz, kabul ediniz ve ileri butonuna tıklayınız. (Resimde gösterilmiştir.)
ADIM-4;
Wolfteam'in kurulacağı dizini seçiniz. (Otomatik olarak tanımlanmış dizini değiştirmemenizi öneririm.) (Resimde gösterilmiştir.)
ADIM-5;
Wolfteam'in hedef dizinini seçtiniz, bu pencerede seçtiğiniz hedef dizin görünecektir. Hedef dizine kurulum yapmak istiyorsanız kur, dizini değiştirmek istiyorsanız geri butonunu kullanınız.
ADIM-6;
Oyun kuruluyor...
ADIM-7;
Wolfteam kurulumu sona erdi, kurulumdan çıkmak için Son butonuna tıklayınız.
ADIM-8;
Wolfteam kurulumu sırasında, Uygulamanın kısayolu masaüstüne gönderildi, "Wolfteam Turkey" kısayolunu çalıştırarak oyuna giriş yapabilirsiniz.
ADIM-9;
Wolfteam Turkey kısayolunu çalıştırdıktan sonra Softnyx yükleyicisi çıkacaktır burdan Wolfteam'i işaretleyiniz ve Yükleyici otomatik olarak güncellemeleri yükleyecektir, Yüklemenin ardından oyuna giriş yapabileceksiniz.
Keyifli Oyunlar...
Geri: WOLFTEAM KURULUM KLAVUZU
yhaa bende hangi programla çalıştırılacağı olmuo indirdim ayarladım ama hangi programla çalıştırmak istersiniz dio ne yapacam anlatırmısın
asdfg- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/03/11
Similar topics
» Wolfteam CEZA klavuzu
» Wolfteam Uber Hack ve İnventory Hack Satış Kurulum Destek/Frmdzni
» Rakion Kurulum
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» SE4NX Uber Hack (40Tl) - Satış & Kurulum ve Destek
» Wolfteam Uber Hack ve İnventory Hack Satış Kurulum Destek/Frmdzni
» Rakion Kurulum
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» SE4NX Uber Hack (40Tl) - Satış & Kurulum ve Destek
1 sayfadaki 1 sayfası