MODERATOR ALIMI (FORM)(YENİ)(07.09.2010)
+15
ProGrAmFiLeS
FoRSheKeR
CLaSsis
RateDEdgE2011
Ronni90
12kralkan32
HellOfKsK35
DenzeL
CyberWarrior
alperen1
n3co
flox96
26jet26
Byenehan1907
ShadowLord
19 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
MODERATOR ALIMI (FORM)(YENİ)(07.09.2010)
Moderator Başvuru Şartları
BASVURU FORUMU
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?):
Günlük online olabileceğiniz vakit:
Çevreniz Genişmi:
Yaşadığınız Şehir:
Yaş(18 yaş altı olmanız mod olmanızı engellemez):
BU KONUYU FORM YOLLAMAK DISINDA CEVAPLAYALAR 3 GÜN UZAKLAŞTIRILACAKTIR
100 MESAJ ALTI OLANLAR LUTFEN FORM YOLLAMAYİN
- Forumda 100 Konusu bulunmak
- İmla kurallarına dikkat etmek ( Bir kaç hatası olabilir)
- Üyelerle iyi geçinmek
- Argo Kullanmamak
- Alttaki formu doldurarak bu konuya cevap vermek
BASVURU FORUMU
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?):
Günlük online olabileceğiniz vakit:
Çevreniz Genişmi:
Yaşadığınız Şehir:
BU KONUYU FORM YOLLAMAK DISINDA CEVAPLAYALAR 3 GÜN UZAKLAŞTIRILACAKTIR
100 MESAJ ALTI OLANLAR LUTFEN FORM YOLLAMAYİN
En son ShadowLord tarafından Perş. Şub. 17, 2011 8:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: MODERATOR ALIMI (FORM)(YENİ)(07.09.2010)
daha önceden modluk tecrübem genel konularda modetörlük yapmıştım ve modetörlük yaptığım sitede +15000 üye vardı
Güncel olabileceğim vakitler : 09:30-12:00 en az tabi 6 saat durduğumda oluyor bu saatler arası ve daha fazla vakitler onlineyim.
çevrem geniş
Yaşadığım şehir istanbul
100 mesajım yok ama yinede şansımı denemek istiyorum ve ilerde bu sitenin güzel üyelerinden biri olacağma inanıyorum lütfen modertörlük başvurumu kabul edin...
Güncel olabileceğim vakitler : 09:30-12:00 en az tabi 6 saat durduğumda oluyor bu saatler arası ve daha fazla vakitler onlineyim.
çevrem geniş
Yaşadığım şehir istanbul
100 mesajım yok ama yinede şansımı denemek istiyorum ve ilerde bu sitenin güzel üyelerinden biri olacağma inanıyorum lütfen modertörlük başvurumu kabul edin...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
enehan1907 demiş ki:daha önceden modluk tecrübem genel konularda modetörlük yapmıştım ve modetörlük yaptığım sitede +15000 üye vardı
çevrem geniş
Yaşadığım şehir istanbul
Seni Moderator Yapmak İsterim Fakat :
100 mesajın(En fazla 49 MEsaj İle) yok Bu Yuzden Hangi Konuda İyi Olduğunu Anlayamam
Lutfen 100 mesaj 51 Konu 49 Mesaja Ulaştığında Tekrar Başvuruda Bulun
Mod Olma Şansın Yuksek...
Adminim ilk önce böyle bir şans verdiğiniz için teşekkür ederim. Ve bir modluk diğilde yöneticilik tecrübem var.
kendi metin 2 pvp server ım vardı +4000-5000 lik bir oyunu kapasitesi vardı. bana Jem bey diyolardı sempatikliğimden dolayı. ve yaşım biraz düşük 13 fakat iyi bir insanımdır.Ve güncel olabileceğim vakitler
6.00-9.00-9.15-12.15-12.30-15.30-18.45-21.45-22.00-01.00 dır (bu saatlere gmlik zamanımda alışmıştım)(15dklık ara bilgisayar ın soğuması için) Yaşadığım şehir= Eskişehir (Yenibağlar mah. seylap cad. 2/20) 100 mesajım yok ama yaparım zaman içinde.
Warrock oyununda da hack yapmışlığım vardı zamanında.Çevrem geniştir hatta türkiye dışında arkadaşların bile vardır mesela vince alman ingilizce ile anlaşırız. Teşekkür ederim adminim şans verdiğiniz için.
kendi metin 2 pvp server ım vardı +4000-5000 lik bir oyunu kapasitesi vardı. bana Jem bey diyolardı sempatikliğimden dolayı. ve yaşım biraz düşük 13 fakat iyi bir insanımdır.Ve güncel olabileceğim vakitler
6.00-9.00-9.15-12.15-12.30-15.30-18.45-21.45-22.00-01.00 dır (bu saatlere gmlik zamanımda alışmıştım)(15dklık ara bilgisayar ın soğuması için) Yaşadığım şehir= Eskişehir (Yenibağlar mah. seylap cad. 2/20) 100 mesajım yok ama yaparım zaman içinde.
Warrock oyununda da hack yapmışlığım vardı zamanında.Çevrem geniştir hatta türkiye dışında arkadaşların bile vardır mesela vince alman ingilizce ile anlaşırız. Teşekkür ederim adminim şans verdiğiniz için.
26jet26- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : 26jet26 Mesaj Sayısı : 15 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 20/05/98 Kayıt tarihi : 25/08/10 Yaş : 26 Nerden : Eskişehir
26jet26 demiş ki:Adminim ilk önce böyle bir şans verdiğiniz için teşekkür ederim. Ve bir modluk diğilde yöneticilik tecrübem var.
Mod olma şansın yuksek lutfen 100 mesaja ulaştıktan sonra şansını tekrar dene
saol adminim
26jet26- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : 26jet26 Mesaj Sayısı : 15 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 20/05/98 Kayıt tarihi : 25/08/10 Yaş : 26 Nerden : Eskişehir
Başvuru formu :
Daha önce modluk tecrübeniz varmı : Var kendi sitem
Günlük onlıne olabileceğiniz vakitler : Ne yazıkki tam bi süre diyemiyeceğim çünkü maçların günleri ve saatleri değişiyor ama elimden geldikçe kendi bölmüme haftada en az 10 - 15 paylaşım yapacağım.
Çevreniz genişmi : oldukça geniştir yurt dışından bile siteye üye kazandırabilir istediiniz her site ve oyunda bu sitenin reklamını yapabilirim.
Yaşadığım şehir : Gaziantep (değişebilir)
Günlük onlıne olabileceğiniz vakitler : Ne yazıkki tam bi süre diyemiyeceğim çünkü maçların günleri ve saatleri değişiyor ama elimden geldikçe kendi bölmüme haftada en az 10 - 15 paylaşım yapacağım.
Çevreniz genişmi : oldukça geniştir yurt dışından bile siteye üye kazandırabilir istediiniz her site ve oyunda bu sitenin reklamını yapabilirim.
flox96 demiş ki:Başvuru formu :
Başvurun Kabul Edildi
Modluk İçin İstediğiniz Konuları Ve Ya Kategorileri Seçin(Örn Wolfteam Genel) Örn: Hel Telden)
Teşekürler...
Wolfteam forum dizini tube olabilir__________ Bide adminim size forum tube ile ilgili raporları nerden ulaştırıyım.
Wolfteam forum dizini tube olabilir__________ Bide adminim size forum tube ile ilgili raporları nerden ulaştırıyım.
En son flox96 tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 3:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?):tecrubem yok
Günlük online olabileceğiniz vakit:Acil bisey olmadıkca en az 1 saat en fazla 5 saat
Çevreniz Genişmi:evet genis
Yaşadığınız Şehir:İstanbul
Yanlız 23 baslıgım 43 mesajım var.Yavas yavas 100'e tamamlayacagım
Günlük online olabileceğiniz vakit:Acil bisey olmadıkca en az 1 saat en fazla 5 saat
Çevreniz Genişmi:evet genis
Yaşadığınız Şehir:İstanbul
Yanlız 23 baslıgım 43 mesajım var.Yavas yavas 100'e tamamlayacagım
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
flox96 demiş ki:Teşekürler...
Forum Hertelden İn Moderatoru Oldun O Kategori Senden Sorulur Artık:)
bnm 70 mesaj 32 baslık oldu mod olabilirmyim
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
+
----
-
Moderator basvuru Satlari
1. Forumda 100 Konusu bulunmak: adminim malesef 100konum yok ama 100 tamamlarım
2. İmla kurallarına dikkat etmek ( Bir kaç hatası olabilir)
3. Üyelerle iyi geçinmek: adminim bildiğiniz gibi bazı arkadaslarımıza sizin mrkp ile konuusmanızdaki yorumları ile arkadaslarıma yardım ediyorum 100rep im var
4. Argo Kullanmamak
5. Alttaki formu doldurarak bu konuya cevap vermek
BASVURU FORUMU
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?): malesef önceden hiç modluk yapmadım ama şirketin sitesinin birkismını ben hazırladım kuzenlerim modluk yapmıştır eğer modluğa kabul ederseniz emin olunki orlandan yardım alırım
Günlük online olabileceğiniz vakit: 1-2-3 saat
Çevreniz Genişmi:evet
Yaşadığınız Şehir:kayseri
----
-
Moderator basvuru Satlari
1. Forumda 100 Konusu bulunmak: adminim malesef 100konum yok ama 100 tamamlarım
2. İmla kurallarına dikkat etmek ( Bir kaç hatası olabilir)
3. Üyelerle iyi geçinmek: adminim bildiğiniz gibi bazı arkadaslarımıza sizin mrkp ile konuusmanızdaki yorumları ile arkadaslarıma yardım ediyorum 100rep im var
4. Argo Kullanmamak
BASVURU FORUMU
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?): malesef önceden hiç modluk yapmadım ama şirketin sitesinin birkismını ben hazırladım kuzenlerim modluk yapmıştır eğer modluğa kabul ederseniz emin olunki orlandan yardım alırım
Günlük online olabileceğiniz vakit: 1-2-3 saat
Çevreniz Genişmi:evet
Yaşadığınız Şehir:kayseri
alperen1- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : alprernn128 Mesaj Sayısı : 52 Rep Gücü : 169 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 18/08/10 Nerden : kayseri
scc34
Yaş bilginizde form a ekleyip 100mesaja ulaştığınızda mod olavilirsiniz...
Admin demiş ki:scc34
adminim pardon yas ı unutmusum :s yas 14
alperen1- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : alprernn128 Mesaj Sayısı : 52 Rep Gücü : 169 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 18/08/10 Nerden : kayseri
1. Forumda 100 Konusu bulunmak : Yeni üyeyim o kadar yok ama 2 güne olur.
2. İmla kurallarına dikkat etmek ( Bir kaç hatası olabilir) Hiç hatam yok
3. Üyelerle iyi geçinmek: İyi geçinmekteyim
4. Argo Kullanmamak: Hiç argom yok
BASVURU FORUMU
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?): Forum.Donanımhaber, Joygame , TurkMMO.Forum
Günlük online olabileceğiniz vakit: Sabah 7 den akşam 9 a kadar
Çevreniz Genişmi: Çok geniş
Yaşadığınız Şehir: Malatya
18 yaşındayım
muduroglu101 demiş ki:
1. Forumda 100 Konusu bulunmak : Yeni üyeyim o kadar yok ama 2 güne olur.
2. İmla kurallarına dikkat etmek ( Bir kaç hatası olabilir) Hiç hatam yok
3. Üyelerle iyi geçinmek: İyi geçinmekteyim
4. Argo Kullanmamak: Hiç argom yok
BASVURU FORUMU
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?): Forum.Donanımhaber, Joygame , TurkMMO.Forum
Günlük online olabileceğiniz vakit: Sabah 7 den akşam 9 a kadar
Çevreniz Genişmi: Çok geniş
Yaşadığınız Şehir: Malatya
18 yaşındayım
BASVURUN KABUL EDİLDİ 100 MESAJA ULAŞTIKTAN VE BU BAŞLIK ALTINA MOD OLMAK İSTEDİĞİN KATEGORİYİ GİRDİKTEN SONRA MODERATOR OLACAKSİN
Flooding bilerek yapmıyorum bu arada hep yazdıklarım 3er 5er gidiyor, moderatör olmak istediğim başlık da ''Wolfteam Genel''
Merhaba Arkadaşlar;
Öncelikle kendimi tanıtmak istedim. Adım ve Soy adım Uğur Öztürk yaşım 16'dır.
En az 4 en fazla 7 saat online olabilirim.
Daha önceden bir çok forumda MODERATÖR görevini üstlendim.
Çevrem oldukça geniştir.
Yaşadığım Şehir İstanbul'dur.
Şuanda 100 mesajım olmasa bile en yakın zamanda telafi edeceğim.
Sayın Admin uygun görürseniz bu forumda Moderatör olmak istiyorum.
Çevrem oldukça geniştir.
DenzeL- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : BLacK4DeaTH Mesaj Sayısı : 50 Rep Gücü : 71 Rep Puanı : 5 Doğum tarihi : 06/10/93 Kayıt tarihi : 19/09/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
1MaScHeRa1 demiş ki: Merhaba Arkadaşlar;
Çevrem oldukça geniştir.
Başvurun KAbul Edildi 100 KONU ya Ulaştıktan Sonra Bu Konuya İSTEDİĞİN KATEGORİYİ YAZ BU BAŞLIĞA
DenzeL ARKADAŞIM FORUMDA AKTİFLİĞİN,PAYLAŞTIĞIN KONULRA BAKINCA SENİ GERÇEKTEN ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİM.. BU BENİM KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR...
YANLIŞ ANLAMAYIN...
YANLIŞ ANLAMAYIN...
benı yap hade msjlarımı sılmısler ***** o modun
Kufurlu Yazı Sansurlendi Sınırsız Ban Aldı :Sicili kötüydü Ztn
Kufurlu Yazı Sansurlendi Sınırsız Ban Aldı :Sicili kötüydü Ztn
adminim arkadaşlar ne moderatötö olcak bi söylermisin pls
12kralkan32- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Tokugava Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» Yeni 2010 bugları
» AİMPOTS RESİMLİ ANLATIM (YENİ) 01.09.2010
» Aimpoint YENİ!!(12,09,2010)(Video Eklendi)
» Wolfteam Yeni Tema 3 16 Eylül 2010
» Yeni Dashboard için Yeni Bir Video Daha
» AİMPOTS RESİMLİ ANLATIM (YENİ) 01.09.2010
» Aimpoint YENİ!!(12,09,2010)(Video Eklendi)
» Wolfteam Yeni Tema 3 16 Eylül 2010
» Yeni Dashboard için Yeni Bir Video Daha
1 sayfadaki 3 sayfası