Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin (2 Kişilik)
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin (2 Kişilik)
Yemek : | Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin (2 Kişilik) |
Tür : | Av Etleri |
Mutfak : | Genel mutfağı |
Süre : | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Zorluk : |
2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye
HAZIRLANIŞI
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.
Geri: Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin (2 Kişilik)
Paylasım icin sagol
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 28 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
Similar topics
» Mantarli kuzu dolmasi
» Aşk Düğümü (6 Kişilik)
» Altın Yıldızlar (6 Kişilik)
» Artılı Kurabiye (4 Kişilik)
» Çikolatalı Bisküvi (6 kişilik)
» Aşk Düğümü (6 Kişilik)
» Altın Yıldızlar (6 Kişilik)
» Artılı Kurabiye (4 Kişilik)
» Çikolatalı Bisküvi (6 kişilik)
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz