Tamamen kendi buldugum bug
+4
LastFire07
flox96
alwaysnumber12
SILVER
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Tamamen kendi buldugum bug
Çekim ve video bana aittir ve tamamen bugu kendim buldum önceki bugu yani yere düşmeyi yaparken birden boşluk tuşuna bastım ve yukarı çıkmaya başladı.İşte bugu böle buldum
BUYRUN Arkadaşlar buda video (kabul ediyorum ses ve görüntü kötü ama elimde kötü bir program var):
BUYRUN Arkadaşlar buda video (kabul ediyorum ses ve görüntü kötü ama elimde kötü bir program var):
SILVER- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : XCeLL Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 56 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 12/01/11
Geri: Tamamen kendi buldugum bug
Hemen Deniyorum..
Saol.
Saol.
alwaysnumber12- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/01/11
Sen videoyu upload ederken nasıl dayanıyosun ben ondan videoları upload edemiyorum
Şarkıyı ve grubu sölesene süper bi video 4/4 lükmü desem 9999/9999 luk mu desem sen seç artık aramıza hoş geldin buglar ve hackler le katkıda bulunman dileğiyle birde bir teklifte buluncam beraber hack yapalımmı ?
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
Saolasın kardeş (:
DeaThLeSsBoY- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : waLinor Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/04/11
GüzeLL..
orn1- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/04/11
şarkı adı ney ?
kombocu159- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/08/10
Similar topics
» Kendi Videom
» KENDİ VİDEO TAVSİYEM :) [ HellOfKsK35 ]
» Wolfteam Tren istasyonu Bug kendi çekimim
» Kendi bombanızdan zarar görmeyin Wolfteam
» Paien Labr. Bug kendi yapımım Videolu anlatım
» KENDİ VİDEO TAVSİYEM :) [ HellOfKsK35 ]
» Wolfteam Tren istasyonu Bug kendi çekimim
» Kendi bombanızdan zarar görmeyin Wolfteam
» Paien Labr. Bug kendi yapımım Videolu anlatım
1 sayfadaki 1 sayfası