BAN dan Korunmak İçin
+2
atilla_35
ShadowLord
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BAN dan Korunmak İçin
Hack Kullanıyorsanız Her PAtchden Sonra Yan Charınızla giriş yapın
Giriş Yapılıyorsan Ban Almıyorsanız Normal Girişe Devam edin
Banlanmalardan ve Bilgisayarınızda Oluşan Sorunlardan Sorumlu Değiliz
İSter Kullanın İster Kullanmayın
Giriş Yapılıyorsan Ban Almıyorsanız Normal Girişe Devam edin
Banlanmalardan ve Bilgisayarınızda Oluşan Sorunlardan Sorumlu Değiliz
İSter Kullanın İster Kullanmayın
En son ShadowLord tarafından Perş. Şub. 17, 2011 8:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: BAN dan Korunmak İçin
bu nedemek şimdi bunu bizde biliyoruz bandan nasıl sıyrılıcaz sen onu söyle yani banlanmış hesabı nasıl açarız veya bu hile koruma programına bi çözüm varmı veya gelirmi bi gelişme varmı kardeşim bu konuda bilgi verirsen çok seviniriz işin gerçeği hilesiz hiç tadı yok hayır oynamak sorun değil yüksek rütbeliler var vuruyolar birde küfür ediyolar insanın zoruna gidiyo zaten rütbe yükseltmek için değil sadece bu küfür edenleri haklamak için kullanılır hile
atilla_35- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/10/10
Aslında herzaman hilesiz oyundan yana bir insanım
Fakat OYunda Forum sitemin üyelerinin seviyesiz kalmaması için hile paylaşıyorum
Yani Diğer Kullanıcılardan Farkları KAlmasın!!
Fakat OYunda Forum sitemin üyelerinin seviyesiz kalmaması için hile paylaşıyorum
Yani Diğer Kullanıcılardan Farkları KAlmasın!!
ADMİN bana wolfteam hack olmayı oğretirmisin?
remsis55- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : byjouqh Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/11/10
bi kere hack değil hacker olcak daha ben bile bir hacker değilim. Bu işler ztn öyle kolay değil bnm arkadaşlarım var hacker wolfteam wall hack yaptırıyorum onlara 1 gün geçiyo hack daha kullanılmıyo ama onlar bana her hafta hazırlıyorlar eğer hack kapanmazsa yaptıklarında burada paylaşacağım...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
remsis55 demiş ki:ADMİN bana wolfteam hack olmayı oğretirmisin?
Bu ders verilecek bir konu değil
aynenHellOfKsK35 demiş ki:AMA KURTARMADI YİNEDE BAN YEDİM
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
ADMİN: sana sesleniyom duy sesimi yardım et ltfn!!!
ben wolfteam sınırsız mermi ölümsüzlük hackını indirdim ama
açılmadı 1 kere açıldı linke tıklayamadım sonra defalarca denedim ama
açılmadı ltfen yapabileceğin birsey varsa yap şimdiden teşekkürler!!! beklemedeyim msn :rasim-55@windowslive.com
ben wolfteam sınırsız mermi ölümsüzlük hackını indirdim ama
açılmadı 1 kere açıldı linke tıklayamadım sonra defalarca denedim ama
açılmadı ltfen yapabileceğin birsey varsa yap şimdiden teşekkürler!!! beklemedeyim msn :rasim-55@windowslive.com
remsis55- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : byjouqh Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/11/10
kardeş flood yapma lütfen
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Similar topics
» Car Güvenliginiz icin bakın...
» Pac-Man İçin Altın Kolyeler
» Klan zinciri için!!!
» İmzanızın Gözükmesi İçin!!!
» 3DS için Rage Planı Yok
» Pac-Man İçin Altın Kolyeler
» Klan zinciri için!!!
» İmzanızın Gözükmesi İçin!!!
» 3DS için Rage Planı Yok
1 sayfadaki 1 sayfası